O nama

Hosting-Srbija je deo posla kojim se bavi Agencija LOTIS. Dugi niz godina rada u oblasti informacionih tehnologija i veliki broj zadovoljnih komitenata su iza nas. Oko 250 urađenih prezentacija i na stotine hostinga koji su na našim serverima potvrda su znanja, posvećenosti i kvaliteta.

Nijedan klijent nije mali za nas. Tu smo da se dogovorimo i zajedno ostvarimo Vaš Internet san. Potrudićemo se da rešimo sve Vaše zahteve na najbolji način i da Vam pomognemo u planiranju strategije na Internetu.

Naše usluge obuhvataju i tehničku podršku u razvoju informacione infrastrukture Vaše firme ili organizacije, u oblasti Internet promocije i marketinga, ali i u tradicionalnoj grafičkoj pripremi i štampi.

Želimo da zajedno sa Vama napravimo dobar marketing i kvalitetno prisustvo na Internetu za Vašu firmu ili organizaciju. Javite nam se da se dogovorimo o svemu!

Kao ekipa koja se ovim poslom bavi već decenijama, možemo mnogo toga da uradimo za Vas. Kvalitetno, brzo, povoljno i uz veliko uvažavanje svih Vaših zahteva.

Hosting-Srbija zen – principi kojima se vodimo (inspirisano dokumentom „The Zen of Python„):

1. Lepo je bolje nego ružno.
2. Jasno je bolje nego nejasno.
3. Jednostavno je bolje nego složeno.
4. Kompleksno je bolje nego komplikovano.
5. Bezbedno je bolje nego bilo šta.
6. Raditi stvari kako treba pobeđuje „brza rešenja“.
7. Inovativno je bolje nego „mi to ovako radimo“.
8. Ali inovacija ne treba da bude cilj sama sebi.
9. Sad je bolje nego nikad.
10. Iako je nikad često bolje nego „baš“ sad.

Comments are closed